15 / 15 pelipäivää pelattu
Turnaus on päättynyt!

Tietoa EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta ja Leijonapörssistä 20.4.2018

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan toukokuun lopulla. Tämä tarkoittaa pieniä meistä riippumattomia muutoksia EU:n asetuksesta johtuen. Koska käyttäjistä tallentuu tietoja, tulee jatkossa jokaisen osallistujan olla vähintään 13-vuotias. Alle 13-vuotiaat joutuvat pyytämään luvan osallistumiseen vanhemmiltaan.

Tässä vaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että jokainen joka ei ole ikäänsä tietoihin määritellyt, saa vastaansa kyselyn iästään. Kaikki, joiden ikä on ilmoitettu alle 13-vuotiaaksi tai sitä ei ole ilmoitettu lainkaan, saavat sivustolla vastaansa helpon kyllä/ei –kyselyn. Kyselyssä pyydetään vahvistamaan ikätieto.

Kun EU:n tietosuoja asetus astuu voimaan 25.5., poistuvat jokaisen käyttäjän ikätiedot Leijonapörssistä. Jatkossa käyttäjän ikää ei enää kysytä, vaan ainoastaan onko hän yli 13-vuotias tai saanut vanhemmiltaan luvan ja täten pelikelpoinen. Leijonapörssissä säilytettävät tiedot voit helposti jatkossa tarkistaa omasta profiilista. Näiden lisäksi talteen jää maksuhistoria, mikä poistuu aina kaksi vuotta tapahtuman jälkeen.

Jos törmäät kyselyyn, muistathan vastata, niin pelit jatkuvat vaivatta myös ensi kaudella.

Lisää EU:n tietosuoja-asetuksesta voi lukea täällä ja viestiä muutoksesta voit aina laittaa meille osoitteeseen palaute@leijonaporssi.fi